Skip links

Interactief jaarverslag KleurrijkWonen


Voor KleurrijkWonen was 2017 opnieuw een jaar waarin met veel plezier werd gewerkt voor en met de betrokken huurders en relaties. Hebben de dagelijkse inspanningen van alle medewerkers het gewenste resultaat gegeven? Of waren ze wellicht te ambitieus? De antwoorden op deze vragen vind je in het interactieve Jaaroverzicht 2017, dat KleurrijkWonen samen met Arxx heeft ontwikkeld.

Lees hier wat Teus de Wit, Senior Adviseur Communicatie bij KleurrijkWonen, vindt van
het jaarverslag.

Eerste hulp kalender


Op verzoek van KleurrijkWonen maakte Arxx een originele Eerste hulp kalender voor de huurders van deze woningcorporatie. Op de kalender vinden zij alle belangrijke telefoonnummers én tips voor het uitvoeren van eenvoudige reparaties en het zelf verhelpen van storingen. Een heel leuk project, door ons ontworpen en door Leerdamdruk in een oplage van 15 duizend gedrukt en verzonden naar alle huurders van KleurrijkWonen.

Responsive Magazine


Via het online magazine ontvangen huurders het laatste nieuws over KleurrijkWonen.

Doorstroomlogo’s


Om doorstroomwoningen herkenbaar te maken voor haar doelgroepen heeft KleurrijkWonen twee nieuwe logo’s laten ontwikkelen.

Thuis


Thuis wordt speciaal ontwikkelt voor huurders die geen beschikking hebben over internet of email.

Woongoudgids


KleurrijkWonen beloont huurders die betrokken zijn bij de buurt, op tijd de huur betalen en geen overlast veroorzaken. Huurders die zich extra inzetten voor de buurt en voor buurtbewoners. Deze ‘goede’ huurders zijn goud waard! Daarom worden zij beloond met het beloningsprogramma Woongoud.

Hof van Schouten


Heerlijk wonen in een herboren wijk. Arxx ontwikkelde een aantrekkelijke brochure voor KleurrijkWonen.

Return to top of page