Skip links

Veel zeggen met weinig woorden


Dat is de kracht van animatie. Een prachtig communicatiemiddel. Wij hebben dit ingezet om enkele complexe boodschappen van woningcorporatie KleurrijkWonen te communiceren. In korte tijd klaar, helder en ijzersterk. Meer weten? Stuur een bericht en we nemen contact op.

Populair jaarverslag


Voor woningcorporatie KleurrijkWonen maakte Arxx van 2018 t/m 2023 een digitaal jaarverslag waarin de highlights via een bijzondere verhaallijn aan bod komen. In het jaaroverzicht komen belangrijke prestaties van KleurrijkWonen voorbij en wordt zichtbaar welke resultaten de inspanningen van de corporatie hebben opgeleverd. Het digitale verslag kan in het geheel worden gedownload, maar er kan ook per gemeente worden ingezoomd. Wij noemen we dit digitaal customizen. Bel, mail of kom langs als jij dit ook wilt voor jouw organisatie.

Energiezuinige huizen van KleurrijkWonen


Met regelmaat maken wij kleurrijke brochures voor woningcorporatie KleurrijkWonen. Dat deden we recentelijk voor de energiezuinige huurwoningen die in Culemborg worden gebouwd. Een mooi, duurzaam project van KleurrijkWonen. Hierbij hoort uiteraard een aantrekkelijke brochure! Voor de toekomstige bewoners maakten we een overzichtelijk boekje met uitleg, beelden en tekeningen. Leerdamdruk verzorgde het drukwerk.

Reparatiekaart


Ook tijdens Corona is reparatie bij KleurrijkWonen mogelijk. Hoe dat werkt? Het 9-stappenplan biedt alle benodigde informatie voor de huurders.

Postcard-3

Duurzaam & betaalbaar wonen


Alle huurders van KleurrijkWonen ontvingen een speciale editie van het bewonersblad. Deze special stond geheel in het teken van duurzaamheid. Emile Lindeboom, duurzaamheidsregisseur, legt in het magazine uit wat KleurrijkWonen zoal doet aan verduurzaming en welke opdracht er ligt voor de toekomst.  De pay-off van KleurrijkWonen luidt dan ook: ‘Samen voor een duurzame toekomst’. Dit komt tevens naar voren in het animatiefilmpje dat Arxx voor KleurrijkWonen maakte.

Je kunt het filmpje HIER bekijken.

Thuis najaar 2023


Een aantrekkelijk magazine dat bij alle huurders van woningcorporatie KleurrijkWonen op de mat valt. In het magazine Thuis komt een mix van belangrijk én leuk nieuws voor de huurders aan bod. Arxx verzorgde de opmaak en Leerdamdruk het drukwerk.

Arxx maakte voor KleurrijkWonen tevens een online magazine met daarin filmpjes van bewoners en medewerkers. Een actieve corporatie waar wij met veel plezier voor werken!

A4_Magazine_Mockup-600x400

Samen voor een duurzame toekomst


Duurzaamheid is één van de belangrijkste lange termijndoelen van KleurrijkWonen. We maakten al een herkenbare huisstijl en een gevarieerd pakket aan communicatiemiddelen voor KleurrijkWonen. Nu hebben we ook een mooie animatiefilm i.s.m. Notice Branded Media opgeleverd. Hierin vertelt KleurrijkWonen hoe ze bezig is met duurzaamheid en welke opdracht er voor de toekomst ligt. Leuk om naar te kijken!

Bekijk hier de film.

Puzzelwand-GROOT

Gezicht aan ondernemingsplan


Een organisatie die met de tijd mee beweegt en zich flexibel opstelt, moet zo nu en dan een frisse wind laten waaien door haar ondernemingsplan. Arxx bedacht herkenbare iconen voor de zes speerpunten in het plan én een manier om deze met elkaar te verbinden. Dankzij diverse communicatiemiddelen worden de medewerkers van KleurrijkWonen dagelijks herinnerd aan de gezamenlijke doelstelling: Samen voor betaalbaar en prettig wonen!

Medewerkers van KleurrijkWonen reageren enthousiast: “Het is duidelijk, kleurrijk, handig én brengt het gesprek op gang.

Nieuwe look voor online magazine KleurrijkWonen


Arxx heeft het online magazine voor de huurders van woningbouwvereniging KleurrijkWonen in een nieuw, nog moderner jasje gestoken. Het beeld op de homepage is licht geanimeerd, de onderwerpen staan overzichtelijk bij elkaar en de navigatie is verbeterd. Het resultaat is een aantrekkelijk magazine met filmpjes, veel foto’s en links naar andere websites. Nieuwsgierig? Klik hier om het magazine te bekijken.

Interactief jaarverslag KleurrijkWonen


Voor KleurrijkWonen was 2017 opnieuw een jaar waarin met veel plezier werd gewerkt voor en met de betrokken huurders en relaties. Hebben de dagelijkse inspanningen van alle medewerkers het gewenste resultaat gegeven? Of waren ze wellicht te ambitieus? De antwoorden op deze vragen vind je in het interactieve Jaaroverzicht 2017, dat KleurrijkWonen samen met Arxx heeft ontwikkeld.

Lees hier wat Teus de Wit, Senior Adviseur Communicatie bij KleurrijkWonen, vindt van
het jaarverslag.

Eerste hulp kalender


Op verzoek van KleurrijkWonen maakte Arxx een originele Eerste hulp kalender voor de huurders van deze woningcorporatie. Op de kalender vinden zij alle belangrijke telefoonnummers én tips voor het uitvoeren van eenvoudige reparaties en het zelf verhelpen van storingen. Een heel leuk project, door ons ontworpen en door Leerdamdruk in een oplage van 15 duizend gedrukt en verzonden naar alle huurders van KleurrijkWonen.

Doorstroomlogo’s


Om doorstroomwoningen herkenbaar te maken voor haar doelgroepen heeft KleurrijkWonen twee nieuwe logo’s laten ontwikkelen.

Thuis


Thuis wordt speciaal ontwikkelt voor huurders die geen beschikking hebben over internet of email.

Woongoudgids


KleurrijkWonen beloont huurders die betrokken zijn bij de buurt, op tijd de huur betalen en geen overlast veroorzaken. Huurders die zich extra inzetten voor de buurt en voor buurtbewoners. Deze ‘goede’ huurders zijn goud waard! Daarom worden zij beloond met het beloningsprogramma Woongoud.

Welkom in Eva Lanxmeer


Heerlijk wonen in het voormalige kantoorpand Panta Rhei. Arxx ontwikkelde een aantrekkelijke verhuurbrochure voor KleurrijkWonen.

Return to top of page