Skip links

Royal Bel Personeelsfeest


Begin oktober organiseerde Royal Bel Leerdammer voor al haar personeel de op-en-top feestavond. Arxx en Leerdamdruk hebben samen de op-en-top uitnodiging verzorgd. Tijdens de feestavond ontvingen alle gasten een handige plattegrond van de locatie, zodat zij niks konden missen van het feest

Personeelsfeest-2

Veiligheid voor alles


Elk ongeval, klein of groot, is er één te veel. De ambitie van Royal Bel Leerdammer op het gebied van veiligheid is kristalhelder: nul ongevallen. Door de jaren heen heeft Royal Bel Leerdammer al heel veel gedaan om de veiligheid binnen het bedrijf steeds verder te verbeteren. De onderneming gaat nu nog een stap verder. Veel onveilige situaties zijn te wijten aan menselijk gedrag en daarom zijn er nu, met input van de medewerkers, 7 veiligheidswaarden vastgelegd: Safe Seven. Arxx maakte voor Royal Bel Leerdammer het creatieve concept én zorgt voor de uitwerking van alle Safe Seven-middelen.

Honderd


Honderd is een speciale uitgave in het jaar waarin Bel Leerdammer vierde dat twee van de fabrieken (Dalfsen en Schoonrewoerd) 100 jaar bestonden. Vormgeving en drukwerk is verzorgd door Leerdamdruk.

Return to top of page