Skip links

13

Leerdammer Magazine


De opmaak van de Leerdammer Info verzorgen wij al vele jaren voor Lactalis. Het magazine dat een aantal malen per jaar verschijnt staat boordevol informatie voor de veehouders van Royal Lactalis Leerdammer BV.

Mailings: hoe persoonlijk wil je ze hebben?


Steeds meer organisaties sturen op gezette tijden mailings naar hun klanten en/of prospects. Een van de bedrijven voor wie Arxx dit onlangs heeft verzorgd, is Royal Bel Leerdammer. We maakten, samen met Leerdamdruk, een gepersonaliseerde mailing om ruim 500 klanten van Royal Bel voor te bereiden op een bezoek van QLIP (Quality Assurance in Dairy). Arxx verstuurde hiervoor een brief en een overzichtelijke flyer met antwoorden op de belangrijkste vragen van de klanten van Royal Bel. Mooi maatwerk!

Bel-VLOG
A4 Horizontal Brochure Mockup

JIP geïntroduceerd bij de Bel Groep in Nederland


De Bel Groep introduceert voor al haar medewerkers een nieuw informatiesysteem, JIP genaamd. JIP staat voor Jouw Informatie Platform. De naam leent zich perfect voor een mascotte met de naam JIP. Arxx ging met het idee van de Bel Groep aan de slag en ontwierp een aansprekend poppetje dat een zakelijk informatieplatform een laagdrempelige en aantrekkelijke uitstraling geeft. Een creatieve uitdaging met een zeer geslaagd resultaat!

Royal Bel Personeelsfeest


Begin oktober organiseerde Royal Bel Leerdammer voor al haar personeel de op-en-top feestavond. Arxx en Leerdamdruk hebben samen de op-en-top uitnodiging verzorgd. Tijdens de feestavond ontvingen alle gasten een handige plattegrond van de locatie, zodat zij niks konden missen van het feest

Personeelsfeest-2

Veiligheid voor alles


Elk ongeval, klein of groot, is er één te veel. De ambitie van Royal Bel Leerdammer op het gebied van veiligheid is kristalhelder: nul ongevallen. Door de jaren heen heeft Royal Bel Leerdammer al heel veel gedaan om de veiligheid binnen het bedrijf steeds verder te verbeteren. De onderneming gaat nu nog een stap verder. Veel onveilige situaties zijn te wijten aan menselijk gedrag en daarom zijn er nu, met input van de medewerkers, 7 veiligheidswaarden vastgelegd: Safe Seven. Arxx maakte voor Royal Bel Leerdammer het creatieve concept én zorgt voor de uitwerking van alle Safe Seven-middelen.

Honderd


Honderd is een speciale uitgave in het jaar waarin Bel Leerdammer vierde dat twee van de fabrieken (Dalfsen en Schoonrewoerd) 100 jaar bestonden. Vormgeving en drukwerk is verzorgd door Leerdamdruk.

Return to top of page