Skip links

We make it happen!


Arxx is sinds 1998 actief als fullservice communicatiebureau in Leerdam. Ons team vertaalt jouw boodschap voor de juiste doelgroep. Wij bedenken en regelen alles omtrent publiciteit en vindbaarheid, zodat je daar als ondernemer geen omkijken naar hebt. Arxx maakt campagnes, (digitale) magazines, brochures, promotiemateriaal en website; you name it. En om alles nóg interessanter te maken, trakteren wij tot en met vrijdag 31 januari 2020 op aantrekkelijk voordeel.. Maak kennis en profiteer direct van onze acties!

You love change? We make it happen!

Introductie nieuw product of dienst met 25% korting

Wil je iets nieuws introduceren voor je klanten? Schakel Arxx in voor het ontwikkelen van een creatief concept dat je hierbij kunt inzetten. Wij maken een plan op maat.

Profiteer direct

Webdesign met 25% korting

Een mooie, functionele en responsive website is een must voor iedere ondernemer. Arxx heeft de ideeën én de expertise voor het maken van een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf.

Profiteer direct

Nieuwe folder, brochure of (digitaal) magazine met 25% korting

Een nieuw seizoen is vaak hét moment voor een nieuwe brochure, folder, advertentie, magazine of uitnodiging. Laat Arxx jouw boodschap vormgeven en ontvang 25% korting!

Profiteer direct

Meer informatie?


Je kan ons natuurlijk altijd even bellen voor meer informatie, tel +31 (0)345 63 70 40. Vraag naar Jan de Jong of Judith Hazen.

 

Voor deze organisaties zijn projecten afgerond; en met succes!


Woningcorporatie KleurrijkWonen vroeg Arxx een campagne te ontwikkelen rond haar beleidsplan Duurzaamheid. Doel van de campagne was de doelgroepen van KleurrijkWonen te informeren over de plannen én hiervoor draagvlak te creëren. Arxx maakte een herkenbare huisstijl en een gevarieerd pakket aan communicatiemiddelen, met voor iedere doelgroep de juiste insteek.

Meer werk

* Actievoorwaarden :  | Geldig t/m vrijdag 31 januari 2020 | Niet inwisselbaar voor geld | Exclusief BTW | Vraag ons naar de voorwaarden

Return to top of page