Skip links

Pand-Hout-1-WEB

Stap binnen in een wereld van hout


Ons team heeft de voorkant van het enorme pand ontworpen, met daarop enorme afbeeldingen van boomstammen. Wie door de entree loopt, lijkt naar binnen te worden gezogen, in een wereld van hout. “Ik ben supertrots op het resultaat”, vertelt eigenaar Waldo van der Leeden. “Arxx heeft iets heel moois neergezet”. En daar zijn wíj́ natuurlijk heel trots op.

Wekelijkse advertentie trekt nieuwe en bestaande klanten


Elke week adverteert Van der Leeden in de plaatselijke kranten. De wekelijkse advertentie met aantrekkelijke acties zorgt ervoor dat bestaande klanten regelmatig terugkomen en trekt ook veel nieuwe klanten.

Voorbeeld-advertenties-WIT

December cadeaumaand bij Van der Leeden


Hout en Plaatmateriaal Van der Leeden is een breed georiënteerd bedrijf met veel ervaring. Van der Leeden heeft zich gespecialiseerd in hout- en plaatmaterialen en is een groeiende onderneming die inspeelt op veranderingen in de markt. In december was het cadeaumaand bij Van der Leeden, Arxx ontwierp een mooie actiefolder. De respons was hoog; geholpen door het winterse weer en de winterse acties.

Website


Samen met Clixxoo heeft Arxx de website ontworpen en ontwikkeld voor Van der Leeden.

Huisstijl


Vraag: ontwerp een nieuw beeldmerk en huisstijl terwijl de bestaande elementen uit het oude logo behouden blijven. De huisstijl moet toepasbaar zijn voor de houthandels, maar ook voor de vakwinkel van Van der Leeden.

Return to top of page