Skip links

Summerschool 2023


Elk jaar organiseert de afdeling Opleiding & Ontwikkeling van Technische Unie in de zomer de Summerschool. Een leuke, leerzame dag met een bepaald thema. Het thema voor 2023: Menst & Techniek en TU in het licht van de toekomst. Het doel is om het thema digitale transformatie op een positieve, motiverende en inspirerende manier onder de aandacht te brengen. Arxx creëerde het zonnige concept voor Technische Unie, met een aansprekende pay off.

Veel mooie TU-magazines op de teller


Technische Unie is al jaren een fijne, trouwe klant, voor wie Arxx al vele mooie magazines maakte. De teller stond vorig jaar op 12 Toppers en 12 Selects; dat zijn 24 covers, 856 pagina’s, 3120 producten, 72 boltoppers en 720 sfeerfoto’s. Daar zijn we trots op! Ook in 2024 mogen wij de TU-magazines verzorgen en daar gaan we uiteraard weer ons uiterste best voor doen!

Nieuw format voor TU Toppers en Select


12x per jaar worden de TU Toppers en Select uitgegeven. Vanaf januari in een nieuw, fris jasje. Elk blad met eigen identiteit, maar wel passend bij elkaar. Arxx werkte mee aan de vertaling van het nieuwe Toppers format in een eigen Select format. En Arxx verzorgt de opmaak van zowel TU Toppers als Select.

Medewerkers tevredenheids onderzoek


Arxx heeft verschillende posters en een postcard ontworpen om medewerkers te attenderen én enthousiasmeren om mee te doen aan een medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Eindejaarsgeschenk


Medewerkers van Technische Unie hebben een VVV cadeaucheque ontvangen voor de feestdagen. Arxx heeft de feestelijke kaart ontworpen waarop de VVV cadeaucheque is vastgeplakt.

Return to top of page