Skip links

Summerschool 2018


Elk jaar organiseert de afdeling Opleiding & Ontwikkeling van Technische Unie in de zomer de Summerschool. Een leuke, leerzame dag met een bepaald thema. Het thema voor 2018: duurzame inzetbaarheid. Het doel is om het thema duurzame inzetbaarheid op een positieve, motiverende en inspirerende manier onder de aandacht te brengen. Arxx creëerde een zonnig concept voor Technische Unie, met een aansprekende pay off.

TU Toppers


Elke maand komt er een nieuwe TU Topper uit. Een magazine vol acties voor de professional. Arxx verzorgt de opmaak voor Technische Unie.

TU Select Blauw en Oranje


Zo’n 8x tot 9x per jaar worden Select blauw en Select oranje uitgegeven door Technische Unie. Select blauw met acties & aanbiedingen voor gereedschap, veiligheid en bevestigingsmateriaal; select oranje met acties & aanbiedingen voor wonen & werken. Arxx verzorgt de opmaak van beide brochures.

Medewerkers tevredenheids onderzoek


Arxx heeft verschillende posters en een postcard ontworpen om medewerkers te attenderen én enthousiasmeren om mee te doen aan een medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Eindejaarsgeschenk


Medewerkers van Technische Unie hebben een VVV cadeaucheque ontvangen voor de feestdagen. Arxx heeft de feestelijke kaart ontworpen waarop de VVV cadeaucheque is vastgeplakt.

Return to top of page