Skip links

Online jaarverslag


Arxx mocht recentelijk voor de derde maal een online jaarverslag maken voor Pensioenfonds PGB. Een uitdaging om ieder jaar een aantrekkelijk verslag te maken dat zorgt voor publiciteit, interactie en betrokken klanten. Het is ook deze keer gelukt: een jaarverslag hoeft dus echt niet saai te zijn! Het online jaarverslag is geschikt voor alle devices en kan eenvoudig worden verspreid via diverse kanalen. Bovendien kan exact worden bijgehouden wat de doelgroep leest.

Het systeem waarin het online jaarverslag wordt opgemaakt is recent verder ontwikkeld, waardoor er nóg meer digitale mogelijkheden zijn.

PGB-Jaarverslag

Samen op weg...


‘Samen op weg naar een zo goed mogelijk pensioen voor u’. Onder dit motto heeft Pensioenfonds PGB ook dit jaar een aantal regionale themabijeenkomsten georganiseerd. Deze zijn op maat gemaakt voor vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers van aangesloten ondernemingen. Arxx ontwikkelde de aanmeldpagina en (digitale) uitnodiging; eveneens op maat. PGB rekent op veel belangstelling en een grote opkomst!

PGB berichten


Deelnemers, gepensioneerden en werkgevers ontvangen regelmatig PGB berichten in hun mailbox. Arxx verzorgt de opmaak en het versturen van de berichten.

Een aantrekkelijk jaarverslag?


Jazeker, dat kan! Ook online. Jaarverslagen zijn over het algemeen geen documenten waar mensen warm voor lopen. Ze staan bekend als saai, droog en slaapverwekkend. Maar het kan ook anders! Je kunt ook met een jaarverslag publiciteit, betrokken klanten en interactie genereren. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de online jaarverslagen van Pensioenfonds PGB.

Lees hier wat Ans Bouwmans, Manager Communicatie van Pensioenfonds PGB, vindt van het online jaarverslag.

Hoge opkomst themabijeenkomsten


Pensioenfonds PGB organiseert vier regionale themabijeenkomsten. Vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers van aangesloten ondernemingen zijn per post en email uitgenodigd voor deze bijeenkomsten. Deelnemers kunnen zich aanmelden via een speciaal ontwikkelde eventpagina. Arxx ontwikkelde de eventpagina, de papieren en de digitale uitnodiging. Het resultaat mag er zijn, de themabijeenkomsten worden drukbezocht door belangstellenden!

Return to top of page