Skip links

PGB berichten


Deelnemers, gepensioneerden en werkgevers ontvangen regelmatig PGB berichten in hun mailbox. Arxx verzorgt de opmaak en het versturen van de berichten.

30TiltedBackLeft

Samen op weg naar het pensioen van de toekomst!


Onder dat motto organiseerde Pensioenfonds PGB begin maart een congres in Utrecht. Arxx ontwikkelde samen met PGB de persoonlijke uitnodiging én de op maat gemaakte aanmeldpagina. De uitnodiging werd digitaal verzonden, zodat iedereen zich direct met één druk op de knop kon inschrijven voor dit event. Hier gaven veel mensen gehoor aan en het congres werd een groot succes. Gelukkig voor alle betrokkenen vond het net voor de corona-uitbraak plaats, dus alles kon doorgaan zoals gepland.

Online jaarverslag


Arxx mocht recentelijk voor de derde maal een online jaarverslag maken voor Pensioenfonds PGB. Een uitdaging om ieder jaar een aantrekkelijk verslag te maken dat zorgt voor publiciteit, interactie en betrokken klanten. Het is ook deze keer gelukt: een jaarverslag hoeft dus echt niet saai te zijn! Het online jaarverslag is geschikt voor alle devices en kan eenvoudig worden verspreid via diverse kanalen. Bovendien kan exact worden bijgehouden wat de doelgroep leest.

PGB-Jaarverslag

Samen op weg...


‘Samen op weg naar een zo goed mogelijk pensioen voor u’. Onder dit motto heeft Pensioenfonds PGB ook dit jaar een aantal regionale themabijeenkomsten georganiseerd. Deze zijn op maat gemaakt voor vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers van aangesloten ondernemingen. Arxx ontwikkelde de aanmeldpagina en (digitale) uitnodiging; eveneens op maat. PGB rekent op veel belangstelling en een grote opkomst!

Hoge opkomst themabijeenkomsten


Pensioenfonds PGB organiseert vier regionale themabijeenkomsten. Vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers van aangesloten ondernemingen zijn per post en email uitgenodigd voor deze bijeenkomsten. Deelnemers kunnen zich aanmelden via een speciaal ontwikkelde eventpagina. Arxx ontwikkelde de eventpagina, de papieren en de digitale uitnodiging. Het resultaat mag er zijn, de themabijeenkomsten worden drukbezocht door belangstellenden!

Return to top of page